COAST FISH

COAST FISH Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 573 beoordelingen
28 feb 2021 om 20:53 I ordered 2 Srirachi sauce and 1 Dill sauce. I only received 1 Srirachi sauce. And the paper bag was torn from one of the sides at the bottom.
25 feb 2021 om 15:58 Lekkere burger!!!
23 feb 2021 om 21:31 Top!
22 feb 2021 om 18:34 Yesterday i ordered the whole dorade and i was quite skeptical, but i must admit the food was very tasty!! 5 stars from me and definitely going to order again!
18 feb 2021 om 16:50 Gewoon lekker, goeie kibbeling van kabeljauw. Ben echt geen visliefhebber maar omdat deze kibbeling lekker wordt doorgebakken op mijn verzoek eet ik het bijna elke week wel een keer met een patatje erbij.
17 feb 2021 om 21:50 Had al een tijdje niet besteld, maar dit heb ik echt gemist! Was weer top!!
17 feb 2021 om 19:32 Beste kibbeling van Den Haag! Ook de patat is top!
13 feb 2021 om 21:14 Goed eten en redelijk op tijd bezorgd, maar ik zou bij een menu liever wat salade hebben in plaats van drinken.
11 feb 2021 om 19:54 Patat en vis was koud en mayo was zurig. Het eten zou ik een matige 6 geven
11 feb 2021 om 19:44 Nice meal
10 feb 2021 om 22:01 Lekkerbek op zich zelf goed, maar iets te veel gekruid en niet zo knapperig . Fat geldt ook voor de kibbeling. Verder was de kwaliteit prima. Bezorging duurde langer dan normaal maar dat is te begrijpen in deze weersomstandigheden.
10 feb 2021 om 14:28 Ondanks de kou toch echt te lang moeten wachten eten kwam koud aan ik heb dan ook de winkel gebeld waarom het lang duurde en het kwam voor mij over alsof de persoon waarmee ik belde zo snel mogelijk de telefoon wilde ophangen niet voor herhaling vatbaar